Akció!

2018 AZ ÉN ÉVEM! VÉNUSZI BŐSÉGVONZÓ KARKÖTŐ MOST 5000 FT ÉRTÉKŰ AJÁNDÉK MEGLEPETÉS KRISTÁLLYAL!

18000 Ft 9990 Ft

Leírás

2018 az én évem!
Amire vágyom, elérem!
Sikeres és boldog vagyok,
a Csodák útján haladok!

2018 a Vénusz éve: eljött a szeretet, a szerelem, a harmónia és a bőség ideje! Szeress bele az életbe!

A tavalyi nagysikerű Nap ihlette, napcsókolta színvilágú egyedi programozott kristály karkötő után elkészült a várva várt folytatás, a 2018-as év karkötője, az egyedi Vénuszi bőségvonzó, melyet a szépséges, bőkezű Természet ihletett: külsőre olyan, mintha egy csodálatos tavaszi-nyári napon üldögélnél egy békés, nyugalmat árasztó tó partján, melynek vízében tündöklő tavirózsák nyílnak. A szívcsakra ásványaival, rózsakvarccal és aventurinnal készült és apró, finom virágok díszítik.

 

Ebben a csodálatos karkötőben egyesül a külső-belső gazdagság, minden benne van, amire szívünk vágyik.

– Segít abban, hogy megérkezzen az életedbe a bőség!
– Pénzvonzó, pénzáramlás segítő programok
– Szeretet könnyed áramlása
– Harmónia és egyensúly

minden, amit az év bolygója, a Vénusz képvisel!

EZ FANTASZTIKUS! KÉREM!

 

Csak a Kristálykulcsnál kapható egyedi, limitált készlet! Érdemes mielőbb megrendelni, mert ahogy elfogyott, a 2018 az én évem! karkötő a továbbiakban többé már nem lesz elérhető! Dupla garancia, meglepetés ajándék és ingyenes postázás előreutalás esetén!

 

Kérlek, hogy a megrendelésnél a Megjegyzés rovatban tüntesd fel, hogy kicsi, vagy nagyobb méretben szeretnéd (illetve a csuklód körméretét is megírhatod)! A karkötő rugalmas, a kis méret egy átlagos női csuklóra rásimul, a nagyobb méretet azoknak ajánlom, akik lazábban szeretik hordani karláncokat!

 

Mennyit ér Neked a pozitív változás, a boldogabb életérzés?

A készlet erejéig (20 db!) 18.000 Ft helyett mindössze 9990 Ft a Tudatkulcs legújabb, sehol máshol nem kapható 2018. BŐSÉG programozott kristály karkötő. Megér 9990 Ft befektetést önmagadba? (Pláne, hogy itt is érvényes a Tudatkulcs egyedi dupla garancia!)

Miért vásárolj eredeti Tudatkulcs programozott kristályokat?

Nemcsak több száz elégedett vásárlóm, hanem én magam is évek óta használom a programozott kristályokat és érzem áldásos hatásukat! Támogatnak abban, hogy harmonikus érzésekkel éljem a mindennapjaim, felismerésekkel gazdagítanak, segítenek abban, hogy felismerjem és megragadjam a jobbnál jobb lehetőségeket és fejlődjem.

Mindegyik ásvány, amit megtisztítás után programozok, természetes és eredeti, olyan szállítótól vásárolom, aki garanciát vállal az eredetiségükre.

A Tudatkulcs kristály karkötőit, kristályszettjeit minden esetben én magam készítem és programozom egy harmonikus, szeretetteljes térben. Tehát nem tucat áru és ráadásul dupla garanciát vállalok ezekre a kristály termékekre!

Miben más, mint egy átlagos kristály karkötő,melyet bármelyik ásványboltban beszerezhetnél?

Ezek a kristályok nemcsak fel vannak töltve szeretettel, hanem alap programjuk felerősödik a speciális programozásnak köszönhetően és a környezetükből más információt nem vesznek fel, ellentétben más, boltban kapható kristály karkötőkkel, melyek nem programozottak!

Az általam programozott, feltöltött kristályokkal kapcsolatban E. Vikitől arról kaptam visszajelzést, hogy miután feltöltöttem a már meglévő kristályait, azonnal azt érezte, hogy valami melegség árad a karkötőiből és ezen még ő is meglepődött, mert korábban nem tapasztalta, pedig régóta hordja a boltban vásárolt, nem programozott kristály karkötőket.

A kristályprogramozást alap, majd haladó szinten is elsajátítottam (ez a legmagasabb minősítés jelenleg), ezenfelül okleveles kristálygyógyász is vagyok. Az ásványok csodálatos hatását tehát nemcsak mint használó, hanem mint kezelő is tapasztalom a munkám során és az életemben.

Theta Healing konzulensként az egész folyamat alatt a tiszta szeretet terében végzem a munkámat, ami számomra nem is munka, hanem szeretettel végzett hivatás.

EZ IGEN!!! KÉREM a 2018. BŐSÉG KARKÖTŐT!

Mit mondanak, akik használják a Tudatkulcs programozott kristályokat?

“A pénzvonzó kristálykő volt az első Tudatkulcs programozott ásvány, amivel megleptem magam. Már lassan fél éve kerestem munkát és – Timke, ez hihetetlen!- de már másnap felhívtak és a meghallgatás után fel is vettek! Köszönöm!!!” – Anikó Budapestről

“Szeptemberben rendeltem meg a Szerelemvonzó, párkapcsolat javító kristályszettet. Több éves se vele se nélküle, szenvedéssel teli kapcsolatban voltam egy elköteleződésre képtelen férfival, Nagy boldogság számomra, hogy ezt a kapcsolatot le tudtam zárni és azóta sem hiányzik! Olyan felismerésekkel és eseményekkel gazdagított az elmúlt időszak, ami abban is segített, hogy az önbecsülésem nővekedjen. Azt is észrevettem, hogy a korábbiakhoz képest nyitottabb vagyok, több érdekes emberrel is lehetőségem nyílt megismerkedni és alakul is valami egy nagyon vonzó férfival. Szívből ajánlom a Tudatkulcs programozott kristályok használatát másoknak is és annyit tudnék hozzá tanácsolni, hogy figyeljék magukat és az eseményeket, mert tényleg nagyon finoman áthangolják az embert a kristályok.” – Katalin

“Amit azonnal éreztem a szeretettel feltöltött kristályokkal kapcsolatban, hogy árad a melegség a karkötőkből!” – Viki

“Az első, amit észrevettem, hogy könnyedebben, optimistábban állok hozzá a dolgokhoz és a legtöbb esetben zökkenőmentesen tudom elintézni a dolgaimat azóta, mióta minden nap magamnál hordom. Például nem állok órákig sorban a postán, hamarabb kapok parkolóhelyet, vagy éppen jó időben csípem el a legelfoglaltabb ügyfelemet.” – E. Kinga Pécsről

LEGALACSONYABB ÁR GARANCIA!!!
KÉREM 2018. VÉNUSZI BŐSÉG KARKÖTŐMET
EZEN A VALÓBAN AJÁNDÉK ÁRON!!!

Érdekelhetnek még…