Akció!

ANYA-LÁNYA PÁROS KARKÖTŐ, A LEGSZEBB AJÁNDÉK! ♥ KÉT PROGRAMOZOTT KRISTÁLY KARKÖTŐ A LEGJOBB ÁRON!

36000 Ft 14990 Ft

Leírás

KÖZELEG A MÁJUS LEGSZEBB ÜNNEPE: ANYÁK NAPJA!

Az egyik legszebb és leghasznosabb, amit Anyák napjára ajándékozhatsz, egy szépséges, programozott kristály ékszer!
Az anya-lánya karkötőknél pedig semmi sem fejezi ki jobban azt a különleges kapcsolatot, ami édesanya és lánya között létezik.

 

A LEGKIFEJEZŐBB, SZERETET ÉS HARMÓNIA KRISTÁLYKOLLEKCIÓ ANYÁK NAPIKARKÖTŐI EMLÉKEZETESSÉ TESZIK AZ ÜNNEPET!

 

Halvány rózsaszín rózsakvarcok, hegyikristályok/ametisztek finom ölelésében és színben tökéletesen harmonizáló shamballa gyönggyel! Kifinomult, minden stílushoz, korosztályhoz és alkalomhoz tökéletesen illő ékszert készítettem Nektek!

 

SZERETET, HARMÓNIA, ÖRÖM,

ITT VAGYTOK VELEM, KÖSZÖNÖM!

 

FONTOS EMLÉKEZTETŐ, AMENNYIBEN EGY ILYEN KÜLÖNLEGES AJÁNDÉKOT SZERETNÉL!
Most a készlet erejéig, az első 20 megrendelő számára! Az Anya-lánya szett a legkedvezőbb áron, mindössze 14.990 Ft-ért vásárolható meg (7495 Ft/db!) , így egy karkötő mindössze 7495 Ft! Sőt! A szett vásárlásakor előreutalás esetén belföldre ingyenesen postázzuk a csomagodat! Kérd most és garantáltan odaér Anyák Napja előtt ez a csodálatos ajándék!

EZ FANTASZTIKUS AJÁNLAT! KÉREM! 

 

Az Anyák napi különleges karkötők programjai:

 

  • SZERETET:  a programozott rózsakvarc abban segít, hogy a szeretet könnyedén áramoljon;

  • HARMÓNIA: a programozott hegyikristály/ametiszt a diszharmonikus rezgéseket harmonikussá alakítja

 

NAGYON TETSZIK! KÉREM! 

 

LEGALACSONYABB ÁR GARANCIA!

Ez jelenleg a legkedvezőbb árú programozott ékszer csomag, érdemes hamar lefoglalni, mert nagyon hamar elfogynak a különleges új ékszereink az előrendelési akciók során! (Már csak az első 20 ékszer csomag elérhető ezen a mesés áron!) Dupla garanciánk itt is érvényes!

Csak a Kristálykulcsnál kapható egyedi, limitált készlet! Érdemes mielőbb megrendelni!

 

Kérlek, hogy a megrendelésnél a Megjegyzés rovatban tüntesd fel, hogy kicsi, vagy nagyobb méretben szeretnéd (illetve a csuklód körméretét is megírhatod)! A karkötő rugalmas, a kis méret egy átlagos női csuklóra rásimul, a nagyobb méretet azoknak ajánlom, akik lazábban szeretik hordani karláncokat!

 

Mennyit ér Neked a pozitív változás, a boldogabb életérzés?

A készlet erejéig (20 db!) 18.000 Ft helyett mindössze 7490 Ft/db a Tudatkulcs legújabb, sehol máshol nem kapható karkötő, amennyiben itt most párosan megrendeled.

Miért vásárolj eredeti Tudatkulcs programozott kristályokat?

Nemcsak több száz elégedett vásárlóm, hanem én magam is évek óta használom a programozott kristályokat és érzem áldásos hatásukat! Támogatnak abban, hogy harmonikus érzésekkel éljem a mindennapjaim, felismerésekkel gazdagítanak, segítenek abban, hogy felismerjem és megragadjam a jobbnál jobb lehetőségeket és fejlődjem.

Mindegyik ásvány, amit megtisztítás után programozok, természetes és eredeti, olyan szállítótól vásárolom, aki garanciát vállal az eredetiségükre.

A Tudatkulcs kristály karkötőit, kristályszettjeit minden esetben én magam készítem és programozom egy harmonikus, szeretetteljes térben. Tehát nem tucat áru és ráadásul dupla garanciát vállalok ezekre a kristály termékekre!

Miben más, mint egy átlagos kristály karkötő,melyet bármelyik ásványboltban beszerezhetnél?

Ezek a kristályok nemcsak fel vannak töltve szeretettel, hanem alap programjuk felerősödik a speciális programozásnak köszönhetően és a környezetükből más információt nem vesznek fel, ellentétben más, boltban kapható kristály karkötőkkel, melyek nem programozottak!

Az általam programozott, feltöltött kristályokkal kapcsolatban E. Vikitől arról kaptam visszajelzést, hogy miután feltöltöttem a már meglévő kristályait, azonnal azt érezte, hogy valami melegség árad a karkötőiből és ezen még ő is meglepődött, mert korábban nem tapasztalta, pedig régóta hordja a boltban vásárolt, nem programozott kristály karkötőket.

A kristályprogramozást alap, majd haladó szinten is elsajátítottam (ez a legmagasabb minősítés jelenleg), ezenfelül okleveles kristálygyógyász is vagyok. Az ásványok csodálatos hatását tehát nemcsak mint használó, hanem mint kezelő is tapasztalom a munkám során és az életemben.

Theta Healing konzulensként az egész folyamat alatt a tiszta szeretet terében végzem a munkámat, ami számomra nem is munka, hanem szeretettel végzett hivatás.

Mit mondanak, akik használják a Tudatkulcs programozott kristályokat?

“A pénzvonzó kristálykő volt az első Tudatkulcs programozott ásvány, amivel megleptem magam. Már lassan fél éve kerestem munkát és – Timke, ez hihetetlen!- de már másnap felhívtak és a meghallgatás után fel is vettek! Köszönöm!!!” – Anikó Budapestről

“Szeptemberben rendeltem meg a Szerelemvonzó, párkapcsolat javító kristályszettet. Több éves se vele se nélküle, szenvedéssel teli kapcsolatban voltam egy elköteleződésre képtelen férfival, Nagy boldogság számomra, hogy ezt a kapcsolatot le tudtam zárni és azóta sem hiányzik! Olyan felismerésekkel és eseményekkel gazdagított az elmúlt időszak, ami abban is segített, hogy az önbecsülésem nővekedjen. Azt is észrevettem, hogy a korábbiakhoz képest nyitottabb vagyok, több érdekes emberrel is lehetőségem nyílt megismerkedni és alakul is valami egy nagyon vonzó férfival. Szívből ajánlom a Tudatkulcs programozott kristályok használatát másoknak is és annyit tudnék hozzá tanácsolni, hogy figyeljék magukat és az eseményeket, mert tényleg nagyon finoman áthangolják az embert a kristályok.” – Katalin

“Amit azonnal éreztem a szeretettel feltöltött kristályokkal kapcsolatban, hogy árad a melegség a karkötőkből!” – Viki

“Az első, amit észrevettem, hogy könnyedebben, optimistábban állok hozzá a dolgokhoz és a legtöbb esetben zökkenőmentesen tudom elintézni a dolgaimat azóta, mióta minden nap magamnál hordom. Például nem állok órákig sorban a postán, hamarabb kapok parkolóhelyet, vagy éppen jó időben csípem el a legelfoglaltabb ügyfelemet.” – E. Kinga Pécsről

LEGALACSONYABB ÁR GARANCIA!!!
KÉREM AZ ANYA-LÁNYA (SZERETET ÉS HARMÓNIA)  KARKÖTŐKET
EZEN A VALÓBAN AJÁNDÉK ÁRON!!!