Akció!

BELSŐ ERŐ KARKÖTŐ – ÚJ! CSAK MÁRCIUS 22-IG!

18000 Ft 9990 Ft

Elfogyott

Leírás

AZ ERŐK FELTÖRÉSE!

Ez a különleges programozott kristály karkötő segít a megújulásban, külső-belső erőforrásaid mozgósításában, önbizalmad növelésében, feltölt, vonzza hozzád a sikeres helyzeteket, segít elérni a céljaidat!

Ez a karkötő az év egyik legnagyobb erejű napján készül és mindössze március 22-ig kapható! 

A Nap a Kos jegyébe lép és ezzel kezdetét veszi az új asztrológiai év és a csillagászati tavasz. A Kos mint az első tűz jegy, az akaratunkkal és a vitalitásunkkal áll szoros összefüggésben. Mint az állatöv első jegye, a Kos szimbolizálja a születést, az elindulást, az (ön)megvalósítást és életörömöt.

A Belső Erő karkötőd folyamatosan támogat Téged! 

A programozott kristályok segítségével minden nap feltöltődhetsz a pozitív energiával! A Tudatkulcs legújabb Belső Erő karkötőjét viselve 3 hónapon belül fokozatosan egyre harmonikusabb leszel, megtapasztalod a sikereket és így egyre több boldogságot hozó élményben lesz részed!

Ebben segítenek Téged a Tudatkulcs különleges kristályai!

Ebben a karkötőben a három alsó csakra kristályait töltöttem fel pozitív, erőt, sikert, kitartást adó információkkal:

  • a vörös jáspis, a gyökér csakra kristálya
  • a karneol, a szakrális csakra kristálya
  • a tigrisszem a napfonat csakra kristálya támogatnak Téged a sikereid elérésében!

Mennyit ér Neked a pozitív változás, a boldogabb életérzés?

Megér 9990 Ft befektetést önmagadba? (Pláne, hogy itt is érvényes a Tudatkulcs egyedi dupla garancia!) Ráadásul ingyenes a szállítás belföldre, előreutalás esetén!

Teszteld a hatást! Teljes körű pénzvisszafizetési – DUPLA GARANCIA!

Semmit sem veszíthetsz! A kristályok eredetiségére garanciát vállalok, s ezen túlmenően a saját, több éves tapasztalataim, az eddigi vásárlóim pozitív visszajelzései alapján annyira biztosra veszem, hogy Neked is segítenek a programozott kristályok, hogy pénzvisszafizetési garanciát vállalok arra, hogy amennyiben a vásárlástól számított 3 hónap alatt semmilyen pozitív változást, előrelépést nem tapasztalsz az életedben, azesetben a 3. hónap végén, amennyiben visszaküldöd nekem a terméket és a vásárlást igazoló számlát, kérdés nélkül visszafizetem a mostani vételárat!

A Tudatkulcs legújabb, sehol máshol nem kapható BELSŐ ERŐ programozott kristály karkötője segít abban, hogy megéld az örömteli változást, a sikereket!

Kérd most, amíg még van belőle! Ne várj egy évet, tegyél a sikeres, boldogabb életért most!
 

LEGYEN NÁLAD A MEGOLDÁS KULCSA! – KRISTÁLYKULCS
A Tudatkulcs megerősítések, mondókák, mantrák “kézzelfogható változatai” a Tudatkulcs információval feltöltött kristályai, melyek az aurádban fejtik ki jótékony hatásukat. Hogyan segítik a mindennapjaid és miért éri meg befektetni ezekbe a különleges kristályokba?
 

10+1 OK ARRA, HOGY MIÉRT válaszd a Tudatkulcs különleges programozott kristályait:

– A kvarckristályokba egy speciális módszerrel pozitív információkat, (=programokat) teszek
– Minden nap segíteni fog Téged, az aurádban fogja kifejteni jótékony hatását!
– Az általam programozott kristályok a környezetből nem vesznek fel más (negatív) információt, ellentétben a boltokban kapható kristályokkal
– Nem szükséges sem tisztítani, sem tölteni, mert programozás előtt tisztítom őket és a csomagocskák olyan kristályokat tartalmaznak, melyek megtartják a programot és folyamatosan sugározzák ki magukból.
– A Tudatkulcs programozott kristály fokozatosan átalakítja a diszharmonikus rezgéseket és harmonikussá teszi az életedet.
– A pozitív megerősítésekhez hasonlóan folyamatosan hat Rád a pozitív információ, mint egy gyógyító szimfónia!
– A Tudatkulcs kristályszettjeit minden esetben én magam készítem és programozom egy harmonikus, szeretetteljes térben.
– Azért ajánlom figyelmedbe a kristályaimat, mert én magam is évek óta használom őket és érzem áldásos hatásukat!
– Mindegyik ásvány, amit megtisztítás után programozok, természetes és eredeti, olyan szállítótól vásárolom, aki garanciát vállal az eredetiségükre.
– Legyen nálad minden nap a segítő szetted/karkötőd és azt fogod tapasztalni, hogy sokkal több lehetőség érkezik az életedbe azon a területen, amit programozott kristállyal töltesz fel, számos felismeréssel fogsz gazdagodni. Figyelj ezekre és ragadd meg a kínálkozó lehetőségeket!
– Dupla garanciánk minden programozott kristály termékünkre érvényes: 3 hónapig tesztelheted a hatást, ha semmi változást nem tapasztalsz, pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk – az akciós termékekre is!

NE HAGYD KI EZT A FANTASZTIKUS LEHETŐSÉGET! NE VÁRJ EGY ÉVET, AMÍG ISMÉT LEHETŐSÉGED LESZ EZT A KARKÖTŐT KÉRNI! 

Kövesd és oszd meg a Kristálykulcsot!