Akció!

BOLDOGSÁG KARKÖTŐ – EGYEDI, CSAK NEKED! MOST BEVEZETŐ ÁRON!

30000 Ft 10990 Ft

Leírás

Ez a ‘mosolygós’ karkötő kizárólag Neked készült és csak nálunk kapható!

 

KULCS A PROBLÉMA MEGOLDÁSHOZ!

A Boldogság karkötő abban támogat Téged, hogy boldog, örömteli érzéseid és ezáltal sikereid legyenek

az általad kiválasztott életterületen

és ehhez kapsz egy személyes kristályt, melyből a Te karkötőd elkészül a megrendelés leadása után!

Tedd a kosaradba a Boldogság karkötőt és a megjegyzésbe írd bele kérlek, hogy melyik életterületeden van elakadás, mit szeretnél harmonizálni!

 

RÓLAD, NEKED, ÉRTED! ♥

Nem véletlen, melyik kristály kerül Hozzád! (Személyes támogató köveidről leírást is fogsz tőlem kapni a karkötőd mellé.)

A személyes programozott kristály karkötők EGYEDI termékek, mindenkié más és más! 

Értéke 30.000 Ft, ám most BEVEZETŐ áron, különleges akciónk keretében mindössze 10.990 Ft-ért rendelheted meg! Sőt, a szállítás belföldre díjmentes előreutalás esetén!

 

VAN MEGOLDÁS!

A programozott kristályok segítségével minden nap feltöltődhetsz a pozitív energiával! A Tudatkulcs legújabb Szerencse-Siker útravaló karkötőjét viselve 3 hónapon belül fokozatosan egyre harmonikusabb leszel, megtapasztalod a sikereket, szerencsés helyzeteket vonzol, és így egyre több boldogságot hozó élményben lesz részed!

Ebben segítenek Téged a Tudatkulcs különleges kristályai!

  • Mennyit ér Neked a pozitív változás, a boldogabb életérzés?

    A 20 darabos kezdő készlet erejéig 30.000 Ft helyett mindössze 10990 Ft a Tudatkulcs legújabb, sehol máshol nem kapható EGYEDI, SZEMÉLYES BOLDOGSÁG programozott kristály karkötő. Megér 10990 Ft befektetést önmagadba? (Pláne, hogy itt is érvényes a Tudatkulcs egyedi dupla garancia!) Ráadásul ingyenes a szállítás belföldre, előreutalás esetén!