Akció!

BOLDOGSÁG KARKÖTŐ PROGRAMOZOTT KRISTÁLYOKBÓL – EGYEDI, CSAK NEKED!

30000 Ft 10990 Ft

Leírás

Ez a ‘mosolygós’ karkötő kizárólag Neked készült és csak nálunk kapható!

 

KULCS A PROBLÉMA MEGOLDÁSHOZ!

A Boldogság karkötő abban támogat Téged, hogy boldog, örömteli érzéseid és ezáltal sikereid legyenek

az általad kiválasztott életterületen

és ehhez kapsz egy személyes kristályt, melyből a Te karkötőd elkészül a megrendelés leadása után!

Tedd a kosaradba a Boldogság karkötőt és a megjegyzésbe írd bele kérlek, hogy melyik életterületeden van elakadás, mit szeretnél harmonizálni!

 

RÓLAD, NEKED, ÉRTED! ♥

Nem véletlen, melyik kristály kerül Hozzád! (Személyes támogató köveidről leírást is fogsz tőlem kapni a karkötőd mellé.)

A személyes programozott kristály karkötők EGYEDI termékek, mindenkié más és más! 

Értéke 30.000 Ft, ám most BEVEZETŐ áron, különleges akciónk keretében mindössze 10.990 Ft-ért rendelheted meg! Sőt, a szállítás belföldre díjmentes előreutalás esetén!

 

VAN MEGOLDÁS!

A programozott kristályok segítségével minden nap feltöltődhetsz a pozitív energiával! A Tudatkulcs legújabb Boldogság karkötőjét viselve 3 hónapon belül fokozatosan egyre harmonikusabb leszel, megtapasztalod a sikereket és így egyre több boldogságot hozó élményben lesz részed!

Ebben segítenek Téged a Tudatkulcs különleges kristályai!

Mennyit ér Neked a pozitív változás, a boldogabb életérzés?

A 20 darabos kezdő készlet erejéig 30.000 Ft helyett mindössze 10990 Ft a Tudatkulcs legújabb, sehol máshol nem kapható EGYEDI, SZEMÉLYES BOLDOGSÁG programozott kristály karkötő. Megér 10990 Ft befektetést önmagadba? (Pláne, hogy itt is érvényes a Tudatkulcs egyedi dupla garancia!) Ráadásul ingyenes a szállítás belföldre, előreutalás esetén!

A BOLDOGSÁG KÉPLETE

* Melyik az az életterületed, ahol most úgy érzed, megtorpantál?
* Hol jönne most nagyon jól egy segítő, aki minden nap Veled van?
* Milyen problémád megoldásában kérnél segítséget?

VAN MEGOLDÁS!

Egy olyan csodálatos, sehol máshol nem kapható eszközt fejlesztettem ki, ami SZEMÉLYRE SZABOTTAN fog segíteni Téged a mindennapokban. Új felismeréseket, lehetőségeket hoz és boldog, felszabadító érzésekhez segít hozzá a Boldogság programozott kristály karkötő, mely a Te személyes probléma megoldó kristályodból készül és most, április 20-25 között jár hozzá egy 10.000 Ft értékű, AJÁNDÉK!

Tedd a kosaradba a személyre szabott Boldogság karkötőt! Kérlek, írd meg megjegyzésben, hogy melyik életterületeden van szükséged a segítségére! Ezután írd bele a megjegyzésbe egy olyan konkrét testi/lelki problémádat is, mely megoldásra vár. A csomagod kézhez vétele után e-mail üzenetben megkapod a személyes kristályaidról szóló összefoglalót is!

BOLDOGSÁG KARKÖTŐ – EGYEDI, CSAK NEKED! MOST BEVEZETŐ ÁRON!

Értéke: 30.000 Ft, ám most mindössze 10.990 Ft! Sőt! Előreutalás esetén a postaköltség is az én AJÁNDÉKOM!

>> NE HAGYD KI EZT A FANTASZTIKUS LEHETŐSÉGET, MERT AZ EXTRA AKCIÓS ÁR CSAK A KÉSZLET EREJÉIG ELÉRHETŐ!

Teszteld a hatást! Teljes körű pénzvisszafizetési – DUPLA GARANCIA!

Semmit sem veszíthetsz! A kristályok eredetiségére garanciát vállalok, s ezen túlmenően a saját, több éves tapasztalataim, az eddigi vásárlóim pozitív visszajelzései alapján annyira biztosra veszem, hogy Neked is segítenek a programozott kristályok, hogy pénzvisszafizetési garanciát vállalok arra, hogy amennyiben a vásárlástól számított 3 hónap alatt semmilyen pozitív változást, előrelépést nem tapasztalsz az életedben, azesetben a 3. hónap végén, amennyiben visszaküldöd nekem a terméket és a vásárlást igazoló számlát, kérdés nélkül visszafizetem a mostani vételárat!

Ez a ‘mosolygós’ karkötő kizárólag Neked készült és csak nálunk kapható!

KULCS A PROBLÉMA MEGOLDÁSHOZ!

A Boldogság karkötő abban támogat Téged, hogy boldog, örömteli érzéseid és ezáltal sikereid legyenek az általad kiválasztott életterületen és ehhez kapsz egy személyes kristályt, melyből a Te karkötőd elkészül a megrendelés leadása után!

Tedd a kosaradba a Boldogság karkötőt és a megjegyzésbe írd bele kérlek, hogy melyik életterületeden van elakadás, mit szeretnél harmonizálni!

RÓLAD, NEKED, ÉRTED! ♥

Nem véletlen, melyik kristály kerül Hozzád! (Személyes támogató köveidről leírást is fogsz tőlem kapni a karkötőd mellé.)

A személyes programozott kristály karkötők EGYEDI termékek, mindenkié más és más!

Értéke 30.000 Ft, ám most BEVEZETŐ áron, különleges akciónk keretében mindössze 10.990 Ft-ért lehet a Tiéd ez a külön Neked készített programozott kristály karkötő!  Sőt, a szállítás belföldre díjmentes előreutalás esetén!

A programozott kristályok segítségével minden nap feltöltődhetsz a pozitív energiával! A Tudatkulcs legújabb Boldogság karkötőjét viselve 3 hónapon belül fokozatosan egyre harmonikusabb leszel, megtapasztalod a sikereket és így egyre több boldogságot hozó élményben lesz részed!

Ebben segítenek Téged a Tudatkulcs különleges kristályai!

Mennyit ér Neked a pozitív változás, a boldogabb életérzés?
A 20 darabos kezdő készlet erejéig 30.000 Ft helyett mindössze 10990 Ft a Tudatkulcs legújabb, sehol máshol nem kapható EGYEDI, SZEMÉLYES BOLDOGSÁG programozott kristály karkötő. Megér 10990 Ft befektetést önmagadba? (Pláne, hogy itt is érvényes a Tudatkulcs egyedi dupla garancia!) Ráadásul ingyenes a szállítás belföldre, előreutalás esetén!

>> NE HAGYD KI EZT A FANTASZTIKUS LEHETŐSÉGET, MERT CSAK A KÉSZLET EREJÉIG KAPHATÓ EZEN A VALÓBAN AJÁNDÉK ÁRON!

Kövesd és oszd meg a Kristálykulcsot!