Akció!

CSAKRA HARMONIZÁLÓ PROGRAMOZOTT KRISTÁLY KARKÖTŐ

18000 Ft 9990 Ft

Leírás

 

– Harmonizálja a csakráid működését, ezzel hozzájárul ahhoz, hogy vitalitásod megőrizd, tested-lelked-szellemed harmonikusan működjön.

 

A karkötő 7 db kis méretű csakra gyöngyöt tartalmaz, melyek sorrendben:

  • a vörös jáspis a gyökércsakrát harmonizálja,
  • a narancssárga karneol a szakrális (nemi) csakrát,
  • a tigrisszem a solaris plexust (napfonat csakrát) harmonizálja,
  • a rózsakvarc a szívcsakrádat,
  • a kalcedon a torokcsakrát,
  • az ametiszt a harmadikszem csakrát,
  • a hegyikristály a koronacsakrát hozza egyensúlyba.

Mindig tartsd magadnál az ásványszettet, hogy az aurádban kifejtse jótékony hatását!

A csakrák harmóniája nemcsak a testünkre, hanem életterületeinkre is kihatással vannak, ezért különösen ajánlom ezt a karkötőt mindenkinek!

A gyökércsakra itt, a fizikai síkon a legfontosabb, olyan, mint egy szentély, az önszeretet szorosan hozzá kapcsolódik. Ha nem működik jól, akkor szinte mindenhol kibillenést tapasztalunk, az életünkbe a bőség, megelégedettség érzése sem tud megérkezni. Ha erősítjük, harmonizáljuk ezt a csakrát, hatákonyabban érjük el a kívánt életminőséget.

Miben más, mint egy átlagos csakra karkötő,melyet bármelyik ásványboltban beszerezhetnél?

Ezek a kristályok nemcsak fel vannak töltve szeretettel, hanem alap programjuk felerősödik a speciális programozásnak köszönhetően és a környezetükből más információt nem vesznek fel, ellentétben más, boltban kapható kristály karkötőkkel, melyek nem programozottak.

Az általam programozott, feltöltött kristályokkal kapcsolatban E. Vikitől arról kaptam visszajelzést, hogy miután feltöltöttem a már meglévő kristályait, azonnal azt érezte, hogy valami melegség árad a karkötőiből és ezen még ő is meglepődött, mert korábban nem tapasztalta, pedig régóta hordja a boltban vásárolt, nem programozott kristály karkötőket.

A Csakra harmonizáló kristály karkötő értéke 18000 Ft, ám most akciós áron, mindössze 9990 Ft-ért a tiéd lehet! Sőt! A postaköltség most belföldre díjmentes!

 

KARKÖTŐ A TE STÍLUSODBAN!

Kérlek, hogy a Pénztárnál a jobb oldalon található megjegyzés rovatban tüntesd fel, hogy milyen stílusú karkötőt szeretnél! -> Kattints ide és nézd meg a képeket!

Egyszerű: csak kristálygolyókból áll, letisztult formavilág. Ha a megjegyzés rovatba nem írsz be semmit, így készítem el a karkötődet.

Apró díszek: pici, egyszerű köztes díszekkel a programozott kristálygyöngyök között, bármilyen viselethez tökéletesen illik!

Csillámos: egyhén csillogó, finom rücskös golyócskák a kristálygyöngyök között, melyet mindenki megcsodál majd!

Díszes: elegáns és modern, virág mintás, kb. 1 cm hosszú hasábok a programozott kristálygyöngyök között.

Olvasd el Laci történetét a Kristálykulcs Csakra harmonizáló karkötőtől:

Kövesd és oszd meg a Kristálykulcsot!

Érdekelhetnek még…