Akció!

CSAKRA HARMONIZÁLÓ KRISTÁLYSZETT

8000 Ft 5490 Ft

Leírás

CSAKRA HARMONIZÁLÓ KRISTÁLYSZETT

 

– Harmonizálja a csakráid működését, ezzel hozzájárul ahhoz, hogy vitalitásod megőrizd, tested-lelked-szellemed harmonikusan működjön.

 

A szett 7 db kis méretű csakrakövet tartalmaz, melyek sorrendben:

  • a vörös jáspis a gyökércsakrát harmonizálja,
  • a narancssárga karneol a szakrális (nemi) csakrát,
  • a tigrisszem a solaris plexust (napfonat csakrát) harmonizálja,
  • a rózsakvarc a szívcsakrádat,
  • a kalcedon a torokcsakrát,
  • az ametiszt a harmadikszem csakrát,
  • a helyikristály a koronacsakrát hozza egyensúlyba.

Mindig tartsd magadnál az ásványszettet, hogy az aurádban kifejtse jótékony hatását!

A csakrák harmóniája nemcsak a testünkre, hanem életterületeinkre is kihatással vannak, ezért különösen ajánlom ezt a karkötőt mindenkinek!

A gyökércsakra itt, a fizikai síkon a legfontosabb, olyan, mint egy szentély, az önszeretet szorosan hozzá kapcsolódik. Ha nem működik jól, akkor szinte mindenhol kibillenést tapasztalunk, az életünkbe a bőség, megelégedettség érzése sem tud megérkezni. Ha erősítjük, harmonizáljuk ezt a csakrát, hatákonyabban érjük el a kívánt életminőséget.

Miben más, mint egy átlagos csakra karkötő,melyet bármelyik ásványboltban beszerezhetnél?

Ezek a kristályok nemcsak fel vannak töltve szeretettel, hanem alap programjuk felerősödik a speciális programozásnak köszönhetően és a környezetükből más információt nem vesznek fel, ellentétben más, boltban kapható kristály karkötőkkel, melyek nem programozottak.

Az általam programozott, feltöltött kristályokkal kapcsolatban E. Vikitől arról kaptam visszajelzést, hogy miután feltöltöttem a már meglévő kristályait, azonnal azt érezte, hogy valami melegség árad a karkötőiből és ezen még ő is meglepődött, mert korábban nem tapasztalta, pedig régóta hordja a boltban vásárolt, nem programozott kristály karkötőket.

A Csakra harmonizáló kristályszett alap ára 8000 Ft, ám most bevezető áron, mindössze 5490 Ft-ért a tiéd lehet! Sőt! A postaköltség most belföldre díjmentes!

Kövesd és oszd meg a Kristálykulcsot!