Akció!

EGYEDI, AURA ÉS TÉR HARMONIZÁLÓ PROGRAMOZOTT KRISTÁLY KARKÖTŐ

20000 Ft 9990 Ft

Leírás

A programozott kristályok alap darabja, mely abban segít Téged, hogy a diszharmonikus rezgéseket harmonikussá alakítja az aurádban és a környezetedben is! Így életed minden területén folyamatosan elősegíti a pozitív változást!

Mindegyik karkötő EGYEDI darab, tehát nem véletlen, hogy mely kristály(ok) alkotják a Te személyes karkötődet!

Az egyedi programozott kristály karkötő értéke 20.000 Ft, ám most mindössze 9990 Ft-ért vásárolhatod meg az akciós készlet erejéig!

Ez a szemet gyönyörködtető és páratlanul hasznos karkötő nem jön szembe veled az utcán! Csak Neked készül a Te személyes kristályaiddal és nikkelmentes, diszkrét, finom díszítéssel, mely minden viselethez remekül illik.

Ez még nem minden! A postázás előreutalás esetén belföldre díjmentes!

Tedd a kosaradba most!

 

Miért vásárolj eredeti Tudatkulcs programozott kristályokat?

Nemcsak több száz elégedett vásárlóm, hanem én magam is évek óta használom a programozott kristályokat és érzem áldásos hatásukat! Támogatnak abban, hogy harmonikus érzésekkel éljem a mindennapjaim, felismerésekkel gazdagítanak, segítenek abban, hogy felismerjem és megragadjam a jobbnál jobb lehetőségeket és fejlődjem.

Mindegyik ásvány, amit megtisztítás után programozok, természetes és eredeti, olyan szállítótól vásárolom, aki garanciát vállal az eredetiségükre.

A Tudatkulcs kristály karkötőit, kristályszettjeit minden esetben én magam készítem és programozom egy harmonikus, szeretetteljes térben. Tehát nem tucat áru és ráadásul dupla garanciát vállalok ezekre a kristály termékekre!

 

Miben más, mint egy átlagos kristály karkötő,melyet bármelyik ásványboltban beszerezhetnél?

Ezek a kristályok nemcsak fel vannak töltve szeretettel, hanem alap programjuk felerősödik a speciális programozásnak köszönhetően és a környezetükből más információt nem vesznek fel, ellentétben más, boltban kapható kristály karkötőkkel, melyek nem programozottak!

Az általam programozott, feltöltött kristályokkal kapcsolatban E. Vikitől arról kaptam visszajelzést, hogy miután feltöltöttem a már meglévő kristályait, azonnal azt érezte, hogy valami melegség árad a karkötőiből és ezen még ő is meglepődött, mert korábban nem tapasztalta, pedig régóta hordja a boltban vásárolt, nem programozott kristály karkötőket.

A kristályprogramozást alap, majd haladó szinten is elsajátítottam (ez a legmagasabb minősítés jelenleg), ezenfelül okleveles kristálygyógyász is vagyok. Az ásványok csodálatos hatását tehát nemcsak mint használó, hanem mint kezelő is tapasztalom a munkám során és az életemben.

Theta Healing konzulensként az egész folyamat alatt a tiszta szeretet terében végzem a munkámat, ami számomra nem is munka, hanem szeretettel végzett hivatás.

 

Mit mondanak, akik használják a Tudatkulcs programozott kristályokat?

“A pénzvonzó kristálykő volt az első Tudatkulcs programozott ásvány, amivel megleptem magam. Már lassan fél éve kerestem munkát és – Timke, ez hihetetlen!- de már másnap felhívtak és a meghallgatás után fel is vettek! Köszönöm!!!” – Anikó Budapestről

“Szeptemberben rendeltem meg a Szerelemvonzó, párkapcsolat javító kristályszettet. Több éves se vele se nélküle, szenvedéssel teli kapcsolatban voltam egy elköteleződésre képtelen férfival, Nagy boldogság számomra, hogy ezt a kapcsolatot le tudtam zárni és azóta sem hiányzik! Olyan felismerésekkel és eseményekkel gazdagított az elmúlt időszak, ami abban is segített, hogy az önbecsülésem nővekedjen. Azt is észrevettem, hogy a korábbiakhoz képest nyitottabb vagyok, több érdekes emberrel is lehetőségem nyílt megismerkedni és alakul is valami egy nagyon vonzó férfival. Szívből ajánlom a Tudatkulcs programozott kristályok használatát másoknak is és annyit tudnék hozzá tanácsolni, hogy figyeljék magukat és az eseményeket, mert tényleg nagyon finoman áthangolják az embert a kristályok.” – Katalin

“Amit azonnal éreztem a szeretettel feltöltött kristályokkal kapcsolatban, hogy árad a melegség a karkötőkből!” – Viki

“Az első, amit észrevettem, hogy könnyedebben, optimistábban állok hozzá a dolgokhoz és a legtöbb esetben zökkenőmentesen tudom elintézni a dolgaimat azóta, mióta minden nap magamnál hordom. Például nem állok órákig sorban a postán, hamarabb kapok parkolóhelyet, vagy éppen jó időben csípem el a legelfoglaltabb ügyfelemet.” – E. Kinga Pécsről

 

AKCIÓ!

A különleges, egyedi kristály karkötő alap ára 18000 Ft, ám most mindössze 9990 Ft-ért a tiéd lehet! Sőt! A postaköltség most belföldre díjmentes előreutalás esetén!

Kövesd és oszd meg a Kristálykulcsot!