Akció!

HARMÓNIA ÉS EGYENSÚLY KŐ

5000 Ft 2990 Ft

Leírás

HARMÓNIA ÉS EGYENSÚLY PROGRAMOZOTT KRISTÁLYKŐ

 

– Segít abban, hogy a diszharmonikus rezgéseket harmonikussá alakítsa

– Segít, hogy megtaláld a belső egyensúlyt, ritmust, áramlást és harmóniát

– Amikor kiegyensúlyozottá válsz, harmóniába kerülsz önmagaddal, a tested, valamint a környezeted, a körülötted élők is tükrözni fogják ezt.

Az egyensúly és harmónia elősegítéséhez moha achát kristályt választottam, mert az achát kő alap programja az aura tisztítása, a moha achát pedig a természet energiájával van feltöltve. Segíthet rátalálni a saját természetes ritmusodra, egyensúlyodra, a természet áramlására és harmóniájára. A szívcsakra köve is egyben, segíti a szeretet megélését, a szeretet áramlását is.

Mindig tartsd magadnál a harmónia és egyensúly követ, hogy az aurádban kifejtse jótékony hatását! Vásárolj 4 db (akár különböző) marokkövet akciósan és megajándékozunk egy választott kristálykővel az alábbiak közül: pénzvonzó kristály, szerencsevonzó kristály, önbizalom és tetterő kristály, vágyvonzó és célelérő kristály, egyensúly és harmónia kristály, szeretet áramlás kristály, szerelemvonzó kristály, védelem kristály.

A Harmónia és egyensúly kő alap ára 5000 Ft, ám most mindössze 2990 Ft-ért a tiéd lehet! Sőt! A postaköltség most belföldre díjmentes előre utalás esetén!

A kép illusztráció, az ár 1 db. programozott moha achát ásvány kőre vonatkozik!

Kövesd és oszd meg a Kristálykulcsot!

Érdekelhetnek még…