Akció!

MEGÚJULÁS PROGRAMOZOTT KRISTÁLY KARKÖTŐ – AZ ÚJHOLD EREJÉVEL, EGYEDI, CSAK NEKED!

30000 Ft 9990 Ft

Kategória:

Leírás

MEGÚJULÁS, SIKER!

* Melyik az az életterületed, ahol most úgy érzed, megtorpantál?
* Hol jönne most nagyon jól egy segítő, aki minden nap Veled van?
* Milyen problémád megoldásában kérnél segítséget?

Írd meg nekem megjegyzésben és én elkészítem a Te saját, személyes karkötődet!

Mindössze 10 db készül belőle a mai különleges, nagy energiájú napon és mindegyik más és más! Melyik lesz a Te segítőd?

 

Megújulás karkötő az Újhold és a Bika értékteremtő, bőségvonzó, örömre hangoló, segítő erejével abban támogat Téged, hogy megújulj, új lehetőségeket vegyél észre és sikereid legyenek az általad kiválasztott életterületen és ehhez kapsz egy személyes kristályt is, melyből a Te karkötőd készül. Nem véletlen, melyik kristály kerül Hozzád! (Személyes támogató köveidről leírást is fogsz tőlem kapni a karkötőd mellé.)

A személyes programozott kristály karkötők EGYEDI termékek, mindenkié más és más! Válassz ki egy életterületet, ahol szeretnél megújulni és sikereket elérni és írd bele a megrendelésnél a megjegyzésbe!

A programozott kristályok segítségével minden nap feltöltődhetsz a pozitív energiával! A Tudatkulcs Megújulás karkötőjét viselve 3 hónapon belül fokozatosan egyre harmonikusabb leszel, megtapasztalod a sikereket és így egyre több boldogságot hozó élményben lesz részed! Ebben segítenek Téged a Tudatkulcs különleges kristályai!

 

Olvasd tovább, kérd most a te személyes segítődet, amíg még van belőle!

 

Mennyit ér Neked a pozitív változás, a boldogabb életérzés? Ennek a karkötőnek az értéke felbecsülhetetlen, eredetileg 30.000 Ft lenne az ára, mint mindegyik egyedi programozott kristály karkötőnek (nézd meg például a Boldogság karkötőt a webáruházban), hiszen nem tömeg termékek és kifejezetten Neked készül egy különleges napon, Újholdkor! Megér most mindössze 9990 Ft befektetést önmagadba? (Pláne, hogy itt is érvényes a Tudatkulcs egyedi dupla garancia!) Ráadásul ingyenes a szállítás belföldre, előreutalás esetén! Ezt még egy különleges, más formában már évek óta nem kapható ritkasággal is kiegészítem, a Tudatkulcs Mágikus Mondókák e-könyvvel! Bővebben az oldal alján olvashatsz róla, igazi különlegesség!

Teszteld a hatást! Teljes körű pénzvisszafizetési – DUPLA GARANCIA!

Semmit sem veszíthetsz! A kristályok eredetiségére garanciát vállalok, s ezen túlmenően a saját, több éves tapasztalataim, az eddigi vásárlóim pozitív visszajelzései alapján annyira biztosra veszem, hogy Neked is segítenek a programozott kristályok, hogy pénzvisszafizetési garanciát vállalok arra, hogy amennyiben a vásárlástól számított 3 hónap alatt semmilyen pozitív változást, előrelépést nem tapasztalsz az életedben, azesetben a 3. hónap végén, amennyiben visszaküldöd nekem a terméket és a vásárlást igazoló számlát, kérdés nélkül visszafizetem a mostani vételárat!

Ez a programozott kristály karkötő kizárólag Neked készül és csak nálunk kapható!

A Tudatkulcs legújabb, sehol máshol nem kapható EGYEDI, SZEMÉLYES MEGÚJULÁS programozott kristály karkötője segít abban, hogy megéld a megújulás erejét és a sikert a legproblémásabb életterületedben is!

NE HAGYD KI EZT A FANTASZTIKUS LEHETŐSÉGET! NE VÁRJ EGY ÉVET, AMÍG ISMÉT LEHETŐSÉGED LESZ EZT A KARKÖTŐT KÉRNI! MOST IS CSAK MINDÖSSZE 10 DB VAN BELŐLE!

 

LEGYEN NÁLAD A MEGOLDÁS KULCSA! – KRISTÁLYKULCS
A Tudatkulcs megerősítések, mondókák, mantrák “kézzelfogható változatai” a Tudatkulcs információval feltöltött kristályai, melyek az aurádban fejtik ki jótékony hatásukat. Hogyan segítik a mindennapjaid és miért éri meg befektetni ezekbe a különleges kristályokba?
 

10+1 OK ARRA, HOGY MIÉRT válaszd a Tudatkulcs különleges programozott kristályait:

– A kvarckristályokba egy speciális módszerrel pozitív információkat, (=programokat) teszek
– Minden nap segíteni fog Téged, az aurádban fogja kifejteni jótékony hatását!
– Az általam programozott kristályok a környezetből nem vesznek fel más (negatív) információt, ellentétben a boltokban kapható kristályokkal
– Nem szükséges sem tisztítani, sem tölteni, mert programozás előtt tisztítom őket és a csomagocskák olyan kristályokat tartalmaznak, melyek megtartják a programot és folyamatosan sugározzák ki magukból.
– A Tudatkulcs programozott kristály fokozatosan átalakítja a diszharmonikus rezgéseket és harmonikussá teszi az életedet.
– A pozitív megerősítésekhez hasonlóan folyamatosan hat Rád a pozitív információ, mint egy gyógyító szimfónia!
– A Tudatkulcs kristályszettjeit minden esetben én magam készítem és programozom egy harmonikus, szeretetteljes térben.
– Azért ajánlom figyelmedbe a kristályaimat, mert én magam is évek óta használom őket és érzem áldásos hatásukat!
– Mindegyik ásvány, amit megtisztítás után programozok, természetes és eredeti, olyan szállítótól vásárolom, aki garanciát vállal az eredetiségükre.
– Legyen nálad minden nap a segítő szetted/karkötőd és azt fogod tapasztalni, hogy sokkal több lehetőség érkezik az életedbe azon a területen, amit programozott kristállyal töltesz fel, számos felismeréssel fogsz gazdagodni. Figyelj ezekre és ragadd meg a kínálkozó lehetőségeket!
– Dupla garanciánk minden programozott kristály termékünkre érvényes: 3 hónapig tesztelheted a hatást, ha semmi változást nem tapasztalsz, pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk – az akciós termékekre is!
Kövesd és oszd meg a Kristálykulcsot!