Akció!

ÚJ KEZDET! MEGÚJULÁS PROGRAMOZOTT KRISTÁLY KARKÖTŐ – AZ ÚJHOLD EREJÉVEL, EGYEDI, CSAK NEKED!

30000 Ft 9990 Ft

Elfogyott

Kategória:

Leírás

MEGÚJULÁS, SIKER!

* Melyik az az életterületed, ahol most úgy érzed, megtorpantál?
* Hol jönne most nagyon jól egy segítő, aki minden nap Veled van?
* Milyen problémád megoldásában kérnél segítséget?

Írd meg nekem megjegyzésben és én elkészítem a Te saját, személyes karkötődet!

Mindössze 10 db készül belőle a mai különleges, nagy energiájú napon és mindegyik más és más! Melyik lesz a Te segítőd?

 

Megújulás karkötő az Újhold segítő erejével abban támogat Téged, hogy megújulj, új lehetőségeket vegyél észre és sikereid legyenek az általad kiválasztott életterületen és ehhez kapsz egy személyes kristályt is, melyből a Te karkötőd készül. Nem véletlen, melyik kristály kerül Hozzád! (Személyes támogató köveidről leírást is fogsz tőlem kapni a karkötőd mellé.)

A személyes programozott kristály karkötők EGYEDI termékek, mindenkié más és más! Válassz ki egy életterületet, ahol szeretnél megújulni és sikereket elérni és írd bele a megrendelésnél a megjegyzésbe!

A programozott kristályok segítségével minden nap feltöltődhetsz a pozitív energiával! A Tudatkulcs Megújulás karkötőjét viselve 3 hónapon belül fokozatosan egyre harmonikusabb leszel, megtapasztalod a sikereket és így egyre több boldogságot hozó élményben lesz részed! Ebben segítenek Téged a Tudatkulcs különleges kristályai!

 

Olvasd tovább, kérd most a te személyes segítődet, amíg még van belőle!

 

Mennyit ér Neked a pozitív változás, a boldogabb életérzés? Ennek a karkötőnek az értéke felbecsülhetetlen, eredetileg 30.000 Ft lenne az ára, mint mindegyik egyedi programozott kristály karkötőnek (nézd meg például a Boldogság karkötőt a webáruházban), hiszen nem tömeg termékek és kifejezetten Neked készül egy különleges napon, Újholdkor! Megér most mindössze 9990 Ft befektetést önmagadba? (Pláne, hogy itt is érvényes a Tudatkulcs egyedi dupla garancia!) Ráadásul ingyenes a szállítás belföldre, előreutalás esetén! Ezt még egy különleges, más formában már évek óta nem kapható ritkasággal is kiegészítem, a Tudatkulcs Mágikus Mondókák e-könyvvel! Bővebben az oldal alján olvashatsz róla, igazi különlegesség!

Teszteld a hatást! Teljes körű pénzvisszafizetési – DUPLA GARANCIA!

Semmit sem veszíthetsz! A kristályok eredetiségére garanciát vállalok, s ezen túlmenően a saját, több éves tapasztalataim, az eddigi vásárlóim pozitív visszajelzései alapján annyira biztosra veszem, hogy Neked is segítenek a programozott kristályok, hogy pénzvisszafizetési garanciát vállalok arra, hogy amennyiben a vásárlástól számított 3 hónap alatt semmilyen pozitív változást, előrelépést nem tapasztalsz az életedben, azesetben a 3. hónap végén, amennyiben visszaküldöd nekem a terméket és a vásárlást igazoló számlát, kérdés nélkül visszafizetem a mostani vételárat!

Ez a programozott kristály karkötő kizárólag Neked készül és csak nálunk kapható!

A Tudatkulcs legújabb, sehol máshol nem kapható EGYEDI, SZEMÉLYES MEGÚJULÁS programozott kristály karkötője segít abban, hogy megéld a megújulás erejét és a sikert a legproblémásabb életterületedben is!

NE HAGYD KI EZT A FANTASZTIKUS LEHETŐSÉGET! NE VÁRJ EGY ÉVET, AMÍG ISMÉT LEHETŐSÉGED LESZ EZT A KÜLÖNLEGES, RÁK ÚJHOLDKOR KÉSZÜLT KARKÖTŐT KÉRNI! MOST IS CSAK MINDÖSSZE 10 DB VAN BELŐLE!

 

LEGYEN NÁLAD A MEGOLDÁS KULCSA! – KRISTÁLYKULCS
A Tudatkulcs megerősítések, mondókák, mantrák “kézzelfogható változatai” a Tudatkulcs információval feltöltött kristályai, melyek az aurádban fejtik ki jótékony hatásukat. Hogyan segítik a mindennapjaid és miért éri meg befektetni ezekbe a különleges kristályokba?

10+1 OK ARRA, HOGY MIÉRT válaszd a Tudatkulcs különleges programozott kristályait:

– A kvarckristályokba egy speciális módszerrel pozitív információkat, (=programokat) teszek
– Minden nap segíteni fog Téged, az aurádban fogja kifejteni jótékony hatását!
– Az általam programozott kristályok a környezetből nem vesznek fel más (negatív) információt, ellentétben a boltokban kapható kristályokkal
– Nem szükséges sem tisztítani, sem tölteni, mert programozás előtt tisztítom őket és a csomagocskák olyan kristályokat tartalmaznak, melyek megtartják a programot és folyamatosan sugározzák ki magukból.
– A Tudatkulcs programozott kristály fokozatosan átalakítja a diszharmonikus rezgéseket és harmonikussá teszi az életedet.
– A pozitív megerősítésekhez hasonlóan folyamatosan hat Rád a pozitív információ, mint egy gyógyító szimfónia!
– A Tudatkulcs kristályszettjeit minden esetben én magam készítem és programozom egy harmonikus, szeretetteljes térben.
– Azért ajánlom figyelmedbe a kristályaimat, mert én magam is évek óta használom őket és érzem áldásos hatásukat!
– Mindegyik ásvány, amit megtisztítás után programozok, természetes és eredeti, olyan szállítótól vásárolom, aki garanciát vállal az eredetiségükre.
– Legyen nálad minden nap a segítő szetted/karkötőd és azt fogod tapasztalni, hogy sokkal több lehetőség érkezik az életedbe azon a területen, amit programozott kristállyal töltesz fel, számos felismeréssel fogsz gazdagodni. Figyelj ezekre és ragadd meg a kínálkozó lehetőségeket!
– Dupla garanciánk minden programozott kristály termékünkre érvényes: 3 hónapig tesztelheted a hatást, ha semmi változást nem tapasztalsz, pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk – az akciós termékekre is!
Kövesd és oszd meg a Kristálykulcsot!