Akció!

PÉNZÁRAMLÁS KRISTÁLY KARKÖTŐ

18000 Ft 9990 Ft

Leírás

PÉNZRENDEZŐ KRISTÁLY KARKÖTŐ

 

– Segít lebontani a pénzzel kapcsolatos gátló hiedelmeket 

– Segít, hogy örömteli érzéseket kapcsolj a pénzhez

– Segít elérni és megélni az anyagi bőséget

– Segít abban is, hogy sikerszokásokat alakíts ki a pénzzel kapcsolatban

– Segít abban, hogy az életedben a pénzáramlás optimálissá váljon!

 

A szett 8 db programozott ásvány golyóból áll, melyek az alábbiak: füstkvarc (vagy obszidián), hegyikristály, tigrisszem (vagy citrin), ametiszt, rózsakvarc, karneol, kalcedon és jáspis. Mindegyik kövecske más és más programmal segít abban, hogy pénzügyeid rendben legyenek és a pénzáramlás beinduljon az életedben!

Mindig tartsd magadnál a kristály karkötőt, hogy az aurádban kifejtse jótékony hatását! Vásárolj egy másik szettet is akciósan, ha van üzleted és tartsd a pénztárgépedben! Észre fogod venni a különbséget!

A Pénzrendező kristály karkötő alap ára 18000 Ft, ám most bevezető áron, mindössze 9990 Ft-ért a tiéd lehet! Sőt! A postaköltség most belföldre díjmentes!
 

KARKÖTŐ A TE STÍLUSODBAN!

Kérlek, hogy a Pénztárnál a jobb oldalon található megjegyzés rovatban tüntesd fel, hogy milyen stílusú karkötőt szeretnél! -> Kattints ide és nézd meg a képeket!

Egyszerű: csak kristálygolyókból áll, letisztult formavilág. Ha a megjegyzés rovatba nem írsz be semmit, így készítem el a karkötődet.

Apró díszek: pici, egyszerű köztes díszekkel a programozott kristálygyöngyök között, bármilyen viselethez tökéletesen illik!

Csillámos: egyhén csillogó, finom rücskös golyócskák a kristálygyöngyök között, melyet mindenki megcsodál majd!

Díszes: elegáns és modern, virág mintás, kb. 1 cm hosszú hasábok a programozott kristálygyöngyök között.

Kövesd és oszd meg a Kristálykulcsot!

Érdekelhetnek még…