Akció!

PÉNZVONZÓ KRISTÁLYKŐ

5000 Ft 2990 Ft

Leírás

PÉNZVONZÓ PROGRAMOZOTT FÉLDRÁGAKŐ

 

– Ha szeretnél több pénzt magadhoz vonzani

– Szeretnéd elősegíteni, hogy a pénztárcád “újra és újra feltöltse önmagát” pénzzel

– Felismeréseket hoz a pénzügyek terén

– Új lehetőségeket veszel észre a pénzügyeid területén!

 

A pénz vonzásához citrin féldrágakő kristályt választottam, mert alap programja is a pénzhez, valamint a bölcsességhez, az intuícióhoz, a békéhez és a nyugalomhoz kapcsolódik. A köldök (napfonat) csakra köve is egyben, mely az életerőnkért is felelős.

A pénzvonzó követ a pénztárcádban érdemes tartani, emelett, ha van üzleted, tegyél egyet a pénztárgépbe is! Használd a pénzrendező kristályszettel együtt, mert így fokozhatod a hatást: a szett segít abban, hogy a pénzzel kapcsolatos negatív gondolatokat és blokkokat oldja, valamint támogatja a pénz örömteli kezelését is. 

Vásárolj 4 db (akár különböző) marokkövet akciósan és megajándékozunk egy választott kristálykővel az alábbiak közül: pénzvonzó kristály, szerencsevonzó kristály, önbizalom és tetterő kristály, vágyvonzó és célelérő kristály, egyensúly és harmónia kristály, szeretet áramlás kristály, szerelemvonzó kristály, védelem kristály.

A képen látható madár figura, a pénzérmék és az üvegtál illusztrációk, az ár 1 db programozott kis méretű citrin ásvány kőre vonatkozik!

A Pénzvonzó kő alap ára 5000 Ft, ám most 2990 Ft-ért a tiéd lehet! Sőt! A postaköltség most belföldre díjmentes előre utalás esetén!

EXTRA TIPP: Kérd mellé a Pénzrendező kristályszettet, most akciós áron, díjmentes szállítással (előreutalás esetén)!

Kövesd és oszd meg a Kristálykulcsot!

Érdekelhetnek még…