Akció!

SZERELEM-VONZÓ ÉS KAPCSOLAT JAVÍTÓ KRISTÁLY KARKÖTŐ

18000 Ft 9990 Ft

Leírás

SZERELEMVONZÓ ÉS KAPCSOLATJAVÍTÓ KRISTÁLY KARKÖTŐ

 

– Lelki társ bevonzásához

– Szerelmi kapcsolat javításához

– Gyermekáldás elősegítéséhez

– Kapcsolatjavításhoz családtaggal, baráttal, főnökkel, munkatárssal

 

Ez a kristály karkötő abban segít, hogy örömteli kapcsolataid legyenek! A megrendelésnél külön jelezd kérlek, hogy mire szeretnéd használni: társra vágysz, vagy például a főnököddel szeretnél jobb viszonyt kialakítani? Ennek megfelelően fogom beprogramozni a kristályokat.

A szett 5 darab programozott kristálygolyóból áll, melyek az alábbiak: kalcedon, karneol, tigrisszem, ametiszt és rózsakvarc.

Mindig tartsd magadnál a kristály karkötőt, hogy az aurádban kifejtse jótékony hatását! Vásárolj egy másik szettet is az akcióban, hogy ne csak a szerelemben, hanem más kapcsolatodban is segítsen helyreállítani a harmóniát!

A Szerelemvonzó – kapcsolatjavító kristályszett alap ára 18000 Ft, ám most bevezető áron, mindössze 9990 Ft-ért a tiéd lehet! Sőt! A postaköltség most belföldre díjmentes!
 
KARKÖTŐ A TE STÍLUSODBAN!
 
Kérlek, hogy a Pénztárnál a jobb oldalon található megjegyzés rovatban tüntesd fel, hogy milyen stílusú karkötőt szeretnél! -> Kattints ide és nézd meg a képeket!

Egyszerű: csak kristálygolyókból áll, letisztult formavilág. Ha a megjegyzés rovatba nem írsz be semmit, így készítem el a karkötődet.

Apró díszek: pici, egyszerű köztes díszekkel a programozott kristálygyöngyök között, bármilyen viselethez tökéletesen illik!

Csillámos: egyhén csillogó, finom rücskös golyócskák a kristálygyöngyök között, melyet mindenki megcsodál majd!

Díszes: elegáns és modern, virág mintás, kb. 1 cm hosszú hasábok a programozott kristálygyöngyök között.

Kövesd és oszd meg a Kristálykulcsot!

Érdekelhetnek még…