Akció!

SZERELEM-VONZÓ ÉS KAPCSOLAT JAVÍTÓ KRISTÁLYSZETT

8000 Ft 5490 Ft

Leírás

SZERELEMVONZÓ ÉS KAPCSOLATJAVÍTÓ KRISTÁLYSZETT

 

– Lelki társ bevonzásához

– Szerelmi kapcsolat javításához

– Gyermekáldás elősegítéséhez

– Kapcsolatjavításhoz családtaggal, baráttal, főnökkel, munkatárssal

 

Ez a szett abban segít, hogy örömteli kapcsolataid legyenek! A megrendelésnél külön jelezd kérlek, hogy mire szeretnéd használni: társra vágysz, vagy például a főnököddel szeretnél jobb viszonyt kialakítani? Ennek megfelelően fogom beprogramozni a kristályokat.

A szett 5 darab kis méretű programozott kristályból áll, melyek az alábbiak: kalcedon, karneol, tigrisszem, ametiszt és rózsakvarc.

Mindig tartsd magadnál a kristályszettet, hogy az aurádban kifejtse jótékony hatását! Vásárolj egy másik szettet is az akcióban, hogy ne csak a szerelemben, hanem más kapcsolatodban is segítsen helyreállítani a harmóniát!

A Szerelemvonzó – kapcsolatjavító kristályszett alap ára 8000 Ft, ám most akciós áron, mindössze 4790 Ft-ért a tiéd lehet! Sőt! A postaköltség most belföldre díjmentes, amennyiben az előreutalást választod!
 
HOGYAN SEGÍTENEK A TUDATKULCS KRISTÁLYOK?

Semmi “hókuszpókusz” nincs benne. (Tudtad? A kristályok információ tároló képességét többek között a számítógépekben is alkalmazzák.)

A kvarckristályokba egy speciális módszerrel pozitív információkat, programokat teszek, mely minden nap segíteni fog Téged, az aurádban fogja kifejteni jótékony hatását! Fontos, hogy az általam programozott kristályok a környezetből nem vesznek fel más (negatív) információt, ellentétben a boltokban kapható kristályokkal, melyek a térből felvett információkat felveszik és kisugározzák (igen, a diszharmonikus információkat is, sajnos.)

A Tudatkulcs programozott kristály fokozatosan átalakítja a diszharmonikus rezgéseket és harmonikussá teszi az életedet. A pozitív megerősítésekhez hasonlóan folyamatosan hat Rád a pozitív információ, mint egy gyógyító szimfónia!

MINDENNAPI SEGÍTŐK

A programozott kristályok célirányosan segítenek Téged. Fizikailag “nem csinálnak semmit”, hanem finomenergiáikkal harmonikussá alakítják a diszharmonikus rezgéseket, valamint az alap programjuknak és a beléjük programozott információknak megfelelően átalakítják a rezgéseidet úgy, hogy feloldódjanak blokkjaid, felismerd a lehetőségeket és ezután megéld a pozitív változást.
 

Kövesd és oszd meg a Kristálykulcsot!