Akció!

SZERENCSE ÉS SIKER PROGRAMOZOTT KRISTÁLY KARKÖTŐ

18000 Ft 9990 Ft

Leírás

SZERENCSE VONZÁSA ÉS SIKER

Ismerős érzések?

 • Folytonosan elégedetlen vagy magaddal?
 • Nem érzed magad elég szépnek/jónak/tehetségesnek/sikeresnek?
 • Másokhoz viszonyítod magad?
 • A legmegfelelőbb pillanatban nem tudod megtenni a boldogsághoz vezető lépést?
 • Feszültségekkel terhes kapcsolatod/kapcsolataid vannak?
 • Fontos beszélgetésekkor nem tudod megfelelően képviselni az érdekeidet?
 • A határozottságod elpárolog, mihelyst egy bizonyos emberrel beszélsz? 
 • Úgy érzed, nem tudsz érvényesülni a világban?
 • Sokat aggódsz vizsgák, megbeszélések előtt?

VAN MEGOLDÁS!

A programozott kristályok segítségével minden nap feltöltődhetsz a pozitív energiával! A Tudatkulcs legújabb Szerencse-Siker útravaló karkötőjét viselve 3 hónapon belül fokozatosan egyre harmonikusabb leszel, megtapasztalod a sikereket, szerencsés helyzeteket vonzol, és így egyre több boldogságot hozó élményben lesz részed!

Ebben segítenek Téged a Tudatkulcs különleges kristályai:

A SZERENCSEVONZÓ ÉS SIKER KARKÖTŐBEN a különleges moha achát és a tigrisszem támogató energiái és a pozitív, szerencse és sikervonzó programok, melyeket tartalmaznak. 

 • Szerencse vonzása
 • Sikeres helyzetek
 • Ezáltal magabiztosság
 • Belső harmónia

IGEN!

Hiszek a szerencsémben,
a felszabadult nevetésben,
az ölelés gyógyerejében,
a pillanatok szépségében!

Szerencsés az életem,
ez a nap áldást hoz nekem.
Átsegít minden helyzeten
belső derűm, erős hitem.

 

Hogyan segítenek a programozott kristályok?

Semmi “hókuszpókusz” nincs benne. (Tudtad? A kristályok információ tároló képességét többek között a számítógépekben is alkalmazzák.)

A kvarckristályokba egy speciális módszerrel pozitív információkat, programokat teszek, mely minden nap segíteni fog Téged, az aurádban fogja kifejteni jótékony hatását! Fontos, hogy az általam programozott kristályok a környezetből nem vesznek fel más (negatív) információt, ellentétben a boltokban kapható kristályokkal, melyek a térből az információkat, rezgéseket felveszik és kisugározzák (igen, a diszharmonikus információkat is, sajnos.) 

A Tudatkulcs programozott kristály fokozatosan átalakítja a diszharmonikus rezgéseket és harmonikussá teszi az életedet. A pozitív megerősítésekhez hasonlóan folyamatosan hat Rád a pozitív információ, mint egy gyógyító szimfónia!

Eredeti kristályok, nikkelmentes fém díszek, hatásgarancia!

NAGYON TETSZIK! EZT KÉREM! 

Mennyit ér Neked a pozitív változás, a boldogabb életérzés?

A készlet erejéig 18.000 Ft helyett mindössze 9990 Ft a Tudatkulcs legújabb, sehol máshol nem kapható SZERENCSE ÉS SIKER programozott kristály karkötő. Megér 9990 Ft befektetést önmagadba? (Pláne, hogy itt is érvényes a Tudatkulcs egyedi dupla garancia!) Ráadásul ingyenes a szállítás belföldre, előreutalás esetén!

Miért vásárolj eredeti Tudatkulcs programozott kristályokat?

Nemcsak több száz elégedett vásárlóm, hanem én magam is évek óta használom a programozott kristályokat és érzem áldásos hatásukat! Támogatnak abban, hogy harmonikus érzésekkel éljem a mindennapjaim, felismerésekkel gazdagítanak, segítenek abban, hogy felismerjem és megragadjam a jobbnál jobb lehetőségeket és fejlődjem.

Mindegyik ásvány, amit megtisztítás után programozok, természetes és eredeti, olyan szállítótól vásárolom, aki garanciát vállal az eredetiségükre.

A Tudatkulcs kristály karkötőit, kristályszettjeit minden esetben én magam készítem és programozom egy harmonikus, szeretetteljes térben. Tehát nem tucat áru és ráadásul dupla garanciát vállalok ezekre a kristály termékekre! 

Miben más, mint egy átlagos kristály karkötő,melyet bármelyik ásványboltban beszerezhetnél?

Ezek a kristályok nemcsak fel vannak töltve szeretettel, hanem alap programjuk felerősödik a speciális programozásnak köszönhetően és a környezetükből más információt nem vesznek fel, ellentétben más, boltban kapható kristály karkötőkkel, melyek nem programozottak!

Az általam programozott, feltöltött kristályokkal kapcsolatban E. Vikitől arról kaptam visszajelzést, hogy miután feltöltöttem a már meglévő kristályait, azonnal azt érezte, hogy valami melegség árad a karkötőiből és ezen még ő is meglepődött, mert korábban nem tapasztalta, pedig régóta hordja a boltban vásárolt, nem programozott kristály karkötőket.

A kristályprogramozást alap, majd haladó szinten is elsajátítottam (ez a legmagasabb minősítés jelenleg), ezenfelül okleveles kristálygyógyász is vagyok. Az ásványok csodálatos hatását tehát nemcsak mint használó, hanem mint kezelő is tapasztalom a munkám során és az életemben.

Theta Healing konzulensként az egész folyamat alatt a tiszta szeretet terében végzem a munkámat, ami számomra nem is munka, hanem szeretettel végzett hivatás.

Mit mondanak, akik használják a Tudatkulcs programozott kristályokat?

“A pénzvonzó kristálykő volt az első Tudatkulcs programozott ásvány, amivel megleptem magam. Már lassan fél éve kerestem munkát és – Timke, ez hihetetlen!- de már másnap felhívtak és a meghallgatás után fel is vettek! Köszönöm!!!” – Anikó Budapestről

“Szeptemberben rendeltem meg a Szerelemvonzó, párkapcsolat javító kristályszettet. Több éves se vele se nélküle, szenvedéssel teli kapcsolatban voltam egy elköteleződésre képtelen férfival, Nagy boldogság számomra, hogy ezt a kapcsolatot le tudtam zárni és azóta sem hiányzik! Olyan felismerésekkel és eseményekkel gazdagított az elmúlt időszak, ami abban is segített, hogy az önbecsülésem nővekedjen. Azt is észrevettem, hogy a korábbiakhoz képest nyitottabb vagyok, több érdekes emberrel is lehetőségem nyílt megismerkedni és alakul is valami egy nagyon vonzó férfival. Szívből ajánlom a Tudatkulcs programozott kristályok használatát másoknak is és annyit tudnék  hozzá tanácsolni, hogy figyeljék magukat és az eseményeket, mert tényleg nagyon finoman áthangolják az embert a kristályok.”  – Katalin

Amit azonnal éreztem a szeretettel feltöltött kristályokkal kapcsolatban, hogy árad a melegség a karkötőkből!” – Viki

“Az első, amit észrevettem, hogy könnyedebben, optimistábban állok hozzá a dolgokhoz és a legtöbb esetben zökkenőmentesen tudom elintézni a dolgaimat azóta, mióta minden nap magamnál hordom. Például nem állok órákig sorban a postán, hamarabb kapok parkolóhelyet, vagy éppen jó időben csípem el a legelfoglaltabb ügyfelemet.” – E. Kinga Pécsről

 

Kövesd és oszd meg a Kristálykulcsot!

Érdekelhetnek még…