Akció!

FÉLDRÁGAKŐ SZERENCSEFA PROGRAMOZOTT KRISTÁLYOKKAL: SZERENCSE VONZÓ ÉS TÉRHARMONIZÁLÓ EGYBEN!

18000 Ft 9990 Ft

Leírás

Szerencsefa – mely valóban vonzza Hozzád a szerencsét!

Megérkezett a Kristálykulcs legújabb gyöngyszeme! Szerencsevonzó és tértisztító, térharmonizáló programozott kristályokból álló szerencsefa, mely nemcsak otthonod szépséges dísze, hanem hűséges segítő a harmónia és a szerencse megteremtésében is!

 

Az aventurin kristályokkal készített Szerencsevonzó fa abban segít Téged, hogy:

✔ Szerencsés helyzeteket élj meg

✔ Vonzza Hozzád a szerencsét

✔ A diszharmonikus rezgéseket harmonikussá alakítja az otthonodban, melynek köszönhetően békés, nyugodtabb környezet vesz körül Téged, például oldódik a feszültség, csökkennek a veszekedések

Mérete: kb. 10 cm

Szállítás MPL csomagként, extra kedvezménnyel 500 Ft előreutalás esetén, utánvéttel 1000 Ft!

Extra tipp:

Tedd a Szerencsefát arra az életterületre, ahol szeretnél szerencsés helyzeteket és harmóniát teremteni!
 

Miért fontos, hogy otthonunkban megtisztított és programozott kristályokat tartsunk?

Mert a kristályok azokat a rezgéseket, melyek körülveszik őket, megtartják és azt sugározzák ki magukból. Éppen ezért fontos, hogy megfelelően legyenek megtisztítva, mielőtt megvásároljuk őket és a programozással elkerülhetővé válik az is, hogy felvegyen más rezgéseket a későbbiekben! Nem utolsósorban pedig így harmonizálhatjuk és erősíthetjük azokat az életterületeinket, ahol elakadást tapasztalunk.

Miért éri meg kifejezetten Tudatkulcs programozott ásványt magunknál hordani?

Azért ajánlom figyelmedbe a kristályaimat, mert én magam is évek óta használom őket és érzem áldásos hatásukat! A programozott kristályok már évek óta támogatnak abban, hogy harmonikus érzésekkel éljem a mindennapjaim, felismerésekkel gazdagítanak, segítenek abban, hogy felismerjem és megragadjam a jobbnál jobb lehetőségeket és fejlődjem. Ezen felül több száz elégedett használója van már a Tudatkulcs programozott kristályoknak.

Mindegyik ásvány, amit megtisztítás után programozok, természetes és eredeti, olyan szállítótól vásárolom, aki garanciát vállal az eredetiségükre.

Kristálykulcs kristály karkötőit, kristályszettjeit minden esetben én magam készítem és programozom egy harmonikus, szeretetteljes térben. Tehát nem tucat áru és ráadásul dupla garanciát vállalok ezekre a kristály termékekre! Erről fentebb olvashattál.

kristályprogramozást alap, majd haladó szinten is elsajátítottam (ez a legmagasabb minősítés jelenleg), ezenfelül okleveles kristálygyógyász is vagyok. Az ásványok csodálatos hatását tehát nemcsak mint használó, hanem mint kezelő is tapasztalom a munkám során és az életemben.

Miben más, mint egy átlagos szerencsefa,melyet bármelyik ásványboltban beszerezhetnél?

Ezek a kristályok nemcsak fel vannak töltve szeretettel, hanem alap programjuk felerősödik a speciális programozásnak köszönhetően és a környezetükből más információt nem vesznek fel, ellentétben más, boltban kapható kristály karkötőkkel, melyek nem programozottak.
 

 

10+1 OK ARRA, HOGY MIÉRT válaszd a Tudatkulcs különleges programozott kristályait:

– A kvarckristályokba egy speciális módszerrel pozitív információkat, (=programokat) teszek

– Minden nap segíteni fog Téged, az aurádban fogja kifejteni jótékony hatását!

– Az általam programozott kristályok a környezetből nem vesznek fel más (negatív) információt, ellentétben a boltokban kapható kristályokkal

Nem szükséges sem tisztítani, sem tölteni, mert programozás előtt tisztítom őket és a csomagocskák olyan kristályokat tartalmaznak, melyek megtartják a programot és folyamatosan sugározzák ki magukból.

– A Tudatkulcs programozott kristály fokozatosan átalakítja a diszharmonikus rezgéseket és harmonikussá teszi az életedet.

– A pozitív megerősítésekhez hasonlóan folyamatosan hat Rád a pozitív információ, mint egy gyógyító szimfónia!

– A Tudatkulcs kristályszettjeit minden esetben én magam készítem és programozom egy harmonikus, szeretetteljes térben.

– Azért ajánlom figyelmedbe a kristályaimat, mert én magam is évek óta használom őket és érzem áldásos hatásukat!

– Mindegyik ásvány, amit megtisztítás után programozok, természetes és eredeti, olyan szállítótól vásárolom, aki garanciát vállal az eredetiségükre.

– Legyen nálad minden nap a segítő szetted/karkötőd és azt fogod tapasztalni, hogy sokkal több lehetőség érkezik az életedbe azon a területen, amit programozott kristállyal töltesz fel, számos felismeréssel fogsz gazdagodni. Figyelj ezekre és ragadd meg a kínálkozó lehetőségeket!

Dupla garanciánk minden programozott kristály termékünkre érvényes: 3 hónapig tesztelheted a hatást, ha semmi változást nem tapasztalsz, pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk – az akciós termékekre is!
 


 

Kövesd és oszd meg a Kristálykulcsot!

Érdekelhetnek még…