Akció!

TANULÁST SEGÍTŐ PROGRAMOZOTT KRISTÁLY KARKÖTŐ

18000 Ft 9990 Ft

Leírás

TANULÁST SEGÍTŐ PROGRAMOZOTT KRISTÁLY KARKÖTŐ

– Örömteli tanulás

– Hatékony tanulás

– Oldódik a vizsgadrukk!

Segíts gyermekednek (és önmagadnak is!)ezzel a szemet gyönyörködtető programozott kristály karkötővel abban, hogy örömmel, könnyebben tanuljon, jobban teljesítsen és dolgozatírás, felelés során csökkenjen a vizsgadrukk, a lámpaláz! Természetesen nemcsak gyerekeknek segít, hanem felnőtteknek is, bármilyen tanulnivaló elsajátításánál!

ÖRÖMTELI, HATÉKONY TANULÁS, SIKERES TOVÁBBTANULÁS

Szorgalmas vagyok, sikert aratok!
Napról napra bátrabb és ügyesebb vagyok!
Könnyedén tanulok és oldok meg minden feladatot!
Magabiztos, határozott, sikeres vagyok!
Minden vizsgám sikerül, mindent amit kell, tudok!

A karkötő 3 féle kristályból áll, melyek a következők: hegyikristály, ametiszt és rózsakvarc.

A könnyedséget, a szabadon szárnyaló szellemet szimbolizáló pillangó díszek teszik igazán egyedivé és különlegessé ezt a csodálatos karkötőt. (A karkötő díszei nikkelmentes fémből készültek!)

Mindig tartsd magadnál a karkötőt, hogy az aurádban kifejtse jótékony hatását!

Miben más, mint egy átlagos kristály karkötő,melyet bármelyik ásványboltban beszerezhetnél?

Ezek a kristályok nemcsak fel vannak töltve szeretettel, hanem alap programjuk felerősödik a speciális programozásnak köszönhetően és a környezetükből más információt nem vesznek fel, ellentétben más, boltban kapható kristály karkötőkkel, melyek nem programozottak.

DUPLA GARANCIA!!! A kristályok eredetiségére garanciát vállalok, s ezen túlmenően a saját több, mint egy éves tapasztalataim, az eddigi vásárlóim pozitív visszajelzései alapján annyira biztosra veszem, hogy Neked is segítenek a programozott kristályok, hogy pénzvisszafizetési garanciát vállalok arra, hogy amennyiben az elkövetkező 3 hónap alatt semmilyen pozitív változást, előrelépést nem tapasztalsz az életedben, azesetben a 3. hónap végén, amennyiben visszaküldöd nekem a termékeket, kérdés nélkül visszafizetem a mostani vételárat!

Miért vásárolj eredeti Tudatkulcs programozott kristályokat?

Nemcsak több száz elégedett vásárlóm, hanem én magam is évek óta használom a programozott kristályokat és érzem áldásos hatásukat! Támogatnak abban, hogy harmonikus érzésekkel éljem a mindennapjaim, felismerésekkel gazdagítanak, segítenek abban, hogy felismerjem és megragadjam a jobbnál jobb lehetőségeket és fejlődjem.

Mindegyik ásvány, amit megtisztítás után programozok, természetes és eredeti, olyan szállítótól vásárolom, aki garanciát vállal az eredetiségükre.

A Tudatkulcs kristály karkötőit, kristályszettjeit minden esetben én magam készítem és programozom egy harmonikus, szeretetteljes térben. Tehát nem tucat áru és ráadásul dupla garanciát vállalok ezekre a kristály termékekre!

A kristályprogramozást alap, majd haladó szinten is elsajátítottam (ez a legmagasabb minősítés jelenleg), ezenfelül okleveles kristálygyógyász is vagyok. Az ásványok csodálatos hatását tehát nemcsak mint használó, hanem mint kezelő is tapasztalom a munkám során és az életemben.

Theta Healing konzulensként az egész folyamat alatt a tiszta szeretet terében végzem a munkámat, ami számomra nem is munka, hanem szeretettel végzett hivatás.

A Tanulást segítő kristály karkötő alap ára 18000 Ft, ám most mindössze 9990 Ft-ért a Tiéd lehet! Sőt! A postaköltség most belföldre díjmentes előreutalás esetén!

Kövesd és oszd meg a Kristálykulcsot!