Akció!

VÁGYVONZÓ, CÉLOK SIKERES ELÉRÉSÉT SEGÍTŐ PROGRAMOZOTT KRISTÁLY KARKÖTŐ

18000 Ft 9990 Ft

Leírás

VÁGYVONZÓ PROGRAMOZOTT KRISTÁLY KARKÖTŐ

 

– Segít vágyaid megvalósulásában

– Segít céljaid elérésében

– Segít a siker megélésében

 

HÁROM KÍVÁNSÁG KRISTÁLYOK A CÉLJAID SIKERES ELÉRÉSÉÉRT!

Mi szíved vágya? Mi a Te valódi célod? Mit kívánnál akkor, ha biztos lennél abban, hogy semmi akadálya a megvalósulásának? Milyen lépéseket tennél meg a legnagyobb álmodért, ha biztosan tudnád, hogy nem bukhatsz el? Mi az a három nehézség, amit megváltoztatnál, ha lenne egy varázspálcád? 

Hunyd be a szemed és képzeld el, hogy azt az életet éled, amire vágysz! Milyen érzés? Mit teszel másként, mint ahogy szoktál?

Érdekes és elgondolkodtató kérdések, igaz? Kérlek, gondold végig és amint időd engedi, ragadj tollat ebben a mostani különleges időszakban és jegyezd le a válaszaid és az élményeid!

KÍVÁNJ MERÉSZET!

Ezután pedig használd és hasznosítsd a Tudatkulcs legújabb segítő programozott kristályait, hogy segítsen megvalósítani mindazt, amit most láttál, éreztél és meg is fogalmaztál! 

HOGYAN SEGÍTENEK EBBEN A TUDATKULCS KRISTÁLYOK?

Semmi “hókuszpókusz” nincs benne. (Tudtad? A kristályok információ tároló képességét többek között a számítógépekben is alkalmazzák.)

A kvarckristályokba egy speciális módszerrel pozitív információkat, programokat teszek, mely minden nap segíteni fog Téged, az aurádban fogja kifejteni jótékony hatását! Fontos, hogy az általam programozott kristályok a környezetből nem vesznek fel más (negatív) információt, ellentétben a boltokban kapható kristályokkal, melyek a térből felvett információkat felveszik és kisugározzák (igen, a diszharmonikus információkat is, sajnos.) 

A Tudatkulcs programozott kristály fokozatosan átalakítja a diszharmonikus rezgéseket és harmonikussá teszi az életedet. A pozitív megerősítésekhez hasonlóan folyamatosan hat Rád a pozitív információ, mint egy gyógyító szimfónia!

SOHA NE MONDJ LE AZ ÁLMAIDRÓL!

A programozott kristályok célirányosan segítenek Téged. Fizikailag “nem csinálnak semmit”, hanem finomenergiáikkal harmonikussá alakítják a diszharmonikus rezgéseket, valamint az alap programjuknak és a beléjük programozott információknak megfelelően átalakítják a rezgéseidet úgy, hogy feloldódjanak blokkjaid, felismerd a lehetőségeket és ezután megéld a pozitív változást.

 

A karkötő 3 féle kristályból áll, melyek a következők: füstkvarc, rózsakvarc, tejkvarc. Díszei nikkelmentes fémből készültek.

FONTOS! Mindig tartsd magadnál a karkötőt, hogy az aurádban kifejtse jótékony hatását!

Miben más, mint egy átlagos kristály karkötő,melyet bármelyik ásványboltban beszerezhetnél?

Ezek a kristályok nemcsak fel vannak töltve szeretettel, hanem alap programjuk felerősödik a speciális programozásnak köszönhetően és a környezetükből más információt nem vesznek fel, ellentétben más, boltban kapható kristály karkötőkkel, melyek nem programozottak.

DUPLA GARANCIA!!! A kristályok eredetiségére garanciát vállalok, s ezen túlmenően a saját több, mint egy éves tapasztalataim, az eddigi vásárlóim pozitív visszajelzései alapján annyira biztosra veszem, hogy Neked is segítenek a programozott kristályok, hogy pénzvisszafizetési garanciát vállalok arra, hogy amennyiben az elkövetkező 3 hónap alatt semmilyen pozitív változást, előrelépést nem tapasztalsz az életedben, azesetben a 3. hónap végén, amennyiben visszaküldöd nekem a termékeket, kérdés nélkül visszafizetem a mostani vételárat!

A Tudatkulcs Kívánság karkötő abban támogat Téged, hogy

  • elérd a céljaid a legjobb úton-módon,

  • sikeres helyzetekhez segít hozzá,

  • emellett örömre hangol, mert “minden vágyadhoz vezető út az Öröm folyosólyán halad át!” (Abraham Hicks)

A segítő pozitív programokat

* a gyökércsakra és a stabilitás kristálya, a füstkvarc,

* a szívcsakra és a szeretet kristálya, a rózsakvarc

* és az auratisztító, valamint a tisztánlátást segítő tejkvarc tartalmazza. 

Miért vásárolj eredeti Tudatkulcs programozott kristályokat?

Nemcsak több száz elégedett vásárlóm, hanem én magam is évek óta használom a programozott kristályokat és érzem áldásos hatásukat! Támogatnak abban, hogy harmonikus érzésekkel éljem a mindennapjaim, felismerésekkel gazdagítanak, segítenek abban, hogy felismerjem és megragadjam a jobbnál jobb lehetőségeket és fejlődjem.

Mindegyik ásvány, amit megtisztítás után programozok, természetes és eredeti, olyan szállítótól vásárolom, aki garanciát vállal az eredetiségükre.

A Tudatkulcs kristály karkötőit, kristályszettjeit minden esetben én magam készítem és programozom egy harmonikus, szeretetteljes térben. Tehát nem tucat áru és ráadásul dupla garanciát vállalok ezekre a kristály termékekre!

A kristályprogramozást alap, majd haladó szinten is elsajátítottam (ez a legmagasabb minősítés jelenleg), ezenfelül okleveles kristálygyógyász is vagyok. Az ásványok csodálatos hatását tehát nemcsak mint használó, hanem mint kezelő is tapasztalom a munkám során és az életemben.

Theta Healing konzulensként az egész folyamat alatt a tiszta szeretet terében végzem a munkámat, ami számomra nem is munka, hanem szeretettel végzett hivatás.

AKCIÓ!

A VágyVonzó kristály karkötő alap ára 18000 Ft, ám most mindössze 9990 Ft-ért a Tiéd lehet! Sőt! A postaköltség most belföldre díjmentes előreutalás esetén!

Kövesd és oszd meg a Kristálykulcsot!