Posted on

GYAKORI KÉRDÉSEK

Hogyan hatnak a programozott kristályok?

Az ásványokat sokan pusztán szép tárgyaknak tekintik, ám régóta tudjuk, hogy minden természetes ásvány egy-egy csak rá jellemző frekvencián rezeg és ezt bocsájtja ki a külvilágba. Mi magunk, a szerveink is bizonyos frekvencián rezegnek, ha harmonikusan, akkor egészségről beszélünk, ha diszharmonikusan, akkor az egyensúly felbomlásáról, tartós fennállása esetén pedig betegségről van szó.

Az ásványok abban támogatnak bennünket, hogy a rezgéseink ismét harmonikussá váljanak. A programozott kristályok célirányosan segítenek ebben. Tehát fizikailag “nem csinálnak semmit”, hanem finomenergiáikkal harmonikussá alakítják a diszharmonikus rezgéseket, valamint az alap programjuknak és a beléjük programozott információknak megfelelően átalakítják a rezgéseinket úgy, hogy feloldódjanak blokkjaink, felismerjük a lehetőségeket és ezután megéljük a pozitív változást.

A programozás mindig a szeretet jegyében történik, egy speciális módszerrel a megtisztított ásványokat beprogramozzuk a kívánt cél elérésének támogatásához.

Fontos, hogy magunknál hordjuk őket (a zsebünkben, ékszerként magunkon), tehát folyamatosan az auránkban legyenek, mert ott fejtik ki a hatásukat. Ne feledjük, a diszharmónia sem azonnal a testben jelenik meg, hanem először az aurában érzékelhető.

Ha szeretnéd ékszer formájában viselni a Tudatkulcs kristályokat, kérlek gyere vissza minél gyakrabban és figyeld az egyre bővülő kínálatot!

Szebbnél szebb programozott kristály és divatékszereket készítek Nektek, melyek között férfiak számára készített ékszereket is találsz majd!

Mennyi idő alatt érezhető a hatásuk?

Ha minden nap magadnál tartod őket, legkésőbb 3 hónapon belül. Mindenkinél más ez az időtartam, van, akinél szinte azonnal hat!

Fontos, hogy légy figyelmes, vedd észre, tanúsítsd a változásokat, légy hálás a legapróbb örömteli eseményért is, ami ér! Azt fogod tapasztalni, hogy sokkal több lehetőség érkezik az életedbe azon a területen, amit programozott kristállyal töltesz fel, számos felismeréssel fogsz gazdagodni. Figyelj ezekre és ragadd meg a kínálkozó lehetőségeket!

Van, amikor csak később veszi észre az ember, hogy mennyivel előrébb tart, ezért fontos, hogy légy tudatos, nyitott, befogadó!

Hogyan használjam a programozott kristályaimat?

A kristályokat mindig tartsd magadnál, hogy az auráddal folyamatosan érintkezzenek! Így tudják kifejteni áldásos hatásaikat! Kivételt képeznek ezalól az otthoni kristályok, kristályszettek, ezek a térben fejtik ki harmonizáló hatásukat.

Kell-e tisztítani, tölteni a programozott ásványaimat?

A fenti ásványszetteket nem szükséges sem tisztítani, sem tölteni, mert programozás előtt tisztítom őket és a csomagocskák olyan kristályokat tartalmaznak, melyek megtartják a programot és folyamatosan sugározzák ki magukból.

Számít-e a kristályok mérete és alakja?

A szettekben található programozott ásványok némiképp eltérő méretűek, alakúak lehetnek, ám az egyes programok mindegyik kőnél ugyanúgy hatnak!

A kristályokban különböző zárványok, repedések, valamint a csiszolás hatására létrejövő pontszerű, vagy hosszanti bemélyedések lehetnek. A programozás ugyanúgy hat ezeknél a köveknél.

A kristályszettek tasakjai eltérő színűek és anyagúak lehetnek a képeken látottaktól, általában színes organza tasakban szállítjuk őket.

Hogyan kapom kézhez az ásványszettemet?

Előreutalás esetén ajánlott postai küldeményként, utánvétes rendelésnél futárral érkezik a kristálycsomagod.

Mit tegyek, ha leejtem és megsérül a programozott kristályom?

A programozott ásványok ezesetben is megtartják az információt! Viszont ha úgy érzed, zavaró számodra, hogy letört az ásványodból egy darab, jelezd nekem és kedvezményes áron kérhetsz új programozott követ ide kattintva! Ennek költsége, ha egy szettből egy kisebb programozott ásványt kell pótolni: 1490 Ft+postaköltség/kő, ha közepes méretűt (például Harmónia az Otthonodban szett), akkor 2490 Ft+postaköltség/kő. Az egyedi marokköveknél a webáruházban tudsz újat rendelni az aktuális díjszabásnak megfelelően.

Egyedi, személyreszabott Tudatkulcs kristályszettek rendelhetőek-e?

Igen, már van lehetőség a személyes kristályok, szettek megrendelésére is! Kétféle módon kérhetőek ezek a személyes kristályok: a megrendelés után e-mailben egyeztetünk, vagy egy személyes konzultáció keretében térképezzük fel az elakadásokat, megkeressük a megoldásokat és ennek megfelelően készítem el a programozott kristályszettet egyedileg, csak Neked.

Miért vásárolj eredeti Tudatkulcs programozott kristályokat?

Nemcsak több száz elégedett vásárlóm, hanem én magam is évek óta használom a programozott kristályokat és érzem áldásos hatásukat! Támogatnak abban, hogy harmonikus érzésekkel éljem a mindennapjaim, felismerésekkel gazdagítanak, segítenek abban, hogy felismerjem és megragadjam a jobbnál jobb lehetőségeket és fejlődjem.

Mindegyik ásvány, amit megtisztítás után programozok, természetes és eredeti, olyan szállítótól vásárolom, aki garanciát vállal az eredetiségükre.

A Tudatkulcs kristály karkötőit, kristályszettjeit minden esetben én magam készítem és programozom egy harmonikus, szeretetteljes térben. Tehát nem tucat áru és ráadásul dupla garanciát vállalok ezekre a kristály termékekre!

Miben más, mint egy átlagos kristály karkötő,melyet bármelyik ásványboltban beszerezhetnél?

Ezek a kristályok nemcsak fel vannak töltve szeretettel, hanem alap programjuk felerősödik a speciális programozásnak köszönhetően és a környezetükből más információt nem vesznek fel, ellentétben más, boltban kapható kristály karkötőkkel, melyek nem programozottak!

Az általam programozott, feltöltött kristályokkal kapcsolatban E. Vikitől arról kaptam visszajelzést, hogy miután feltöltöttem a már meglévő kristályait, azonnal azt érezte, hogy valami melegség árad a karkötőiből és ezen még ő is meglepődött, mert korábban nem tapasztalta, pedig régóta hordja a boltban vásárolt, nem programozott kristály karkötőket.

A kristályprogramozást alap, majd haladó szinten is elsajátítottam (ez a legmagasabb minősítés jelenleg), ezenfelül okleveles kristálygyógyász is vagyok. Az ásványok csodálatos hatását tehát nemcsak mint használó, hanem mint kezelő is tapasztalom a munkám során és az életemben.

Theta Healing konzulensként az egész folyamat alatt a tiszta szeretet terében végzem a munkámat, ami számomra nem is munka, hanem szeretettel végzett hivatás.

Mit mondanak, akik már használják a Tudatkulcs programozott kristályokat?

“A pénzvonzó kristálykő volt az első Tudatkulcs programozott ásvány, amivel megleptem magam. Már lassan fél éve kerestem munkát és – Timke, ez hihetetlen!- de már másnap felhívtak és a meghallgatás után fel is vettek! Köszönöm!!!” – Anikó Budapestről

“Szeptemberben rendeltem meg a Szerelemvonzó, párkapcsolat javító kristályszettet. Több éves se vele se nélküle, szenvedéssel teli kapcsolatban voltam egy elköteleződésre képtelen férfival, Nagy boldogság számomra, hogy ezt a kapcsolatot le tudtam zárni és azóta sem hiányzik! Olyan felismerésekkel és eseményekkel gazdagított az elmúlt időszak, ami abban is segített, hogy az önbecsülésem nővekedjen. Azt is észrevettem, hogy a korábbiakhoz képest nyitottabb vagyok, több érdekes emberrel is lehetőségem nyílt megismerkedni és alakul is valami egy nagyon vonzó férfival. Szívből ajánlom a Tudatkulcs programozott kristályok használatát másoknak is és annyit tudnék hozzá tanácsolni, hogy figyeljék magukat és az eseményeket, mert tényleg nagyon finoman áthangolják az embert a kristályok.” – Katalin

“Amit azonnal éreztem a szeretettel feltöltött kristályokkal kapcsolatban, hogy árad a melegség a karkötőkből!” – Viki

“Az első, amit észrevettem, hogy könnyedebben, optimistábban állok hozzá a dolgokhoz és a legtöbb esetben zökkenőmentesen tudom elintézni a dolgaimat azóta, mióta minden nap magamnál hordom. Például nem állok órákig sorban a postán, hamarabb kapok parkolóhelyet, vagy éppen jó időben csípem el a legelfoglaltabb ügyfelemet.” – E. Kinga Pécsről

DUPLA GARANCIA!!!

A kristályok eredetiségére garanciát vállalok, s ezen túlmenően a saját több, mint egy éves tapasztalataim, az eddigi vásárlóim pozitív visszajelzései alapján annyira biztosra veszem, hogy Neked is segítenek a programozott kristályok, hogy pénzvisszafizetési garanciát vállalok arra, hogy amennyiben a vásárlástól számított 3 hónap alatt semmilyen pozitív változást, előrelépést nem tapasztalsz az életedben, azesetben a 3. hónap végén, amennyiben visszaküldöd nekem a terméket, kérdés nélkül visszafizetem a mostani vételárat!